Item image

5 daagse hotel/minibus

Een reis voor stappers en feestbeesten! Deze vakantie vieren we feest in het Twentse “Preston Palace”. Dit is een all-inclusieve hotel en uitgaanscentrum met vele mogelijkheden. Er is een subtropisch zwemparadijs, een indoor-kermis, een spelotheek, een uitgaanscentrum met diverse faciliteiten voor spel en ontspanning, een feestzaal met elke avond live muziek en een bioscoop. Ook zijn er diverse restaurants, barretjes en een koffiecorner, waar een ruim aanbod aan culinaire heerlijkheden wordt geserveerd.

Overige informatie:
De doucheruimte is niet geschikt voor het verlenen van hulp bij het douchen. Tevens heeft deze doucheruimte geen aanpassingen en dient de deelnemer dus zelfredzaam te zijn tijdens het douchen.


Inschrijfformulier


  Reiscode: NL2402
  Vertrek: 16-06-2019
  Terugkomst: 20-06-2019
  Reiscode: NL2602
  Vertrek: 29-06-2019
  Terugkomst: 03-07-2019
  Accommodatie: Hotel
  Reissom: € 850,-
  Groepsgeld*: € 60,-
  Annuleringsfonds: € 54,60
  Max aantal deelnemers: 7
  Max aantal begeleiders: 2
  Aantal rolstoelen: 1
  Op en Afstapplaatsen: Emmeloord, Lelystad, Eemnes, Rosmalen of Venlo
  * zie reisvoorwaarden


  Preston Palace:
  In de omgeving van het hotel zijn veel natuurgebieden en vind je niet ver rijden van het hotel leuke plaatsen als Hengelo, Enschede, Nijverdal en Rijssen.
  De classic hotelkamer is sfeervol en modern ingericht en biedt alles voor een prettig verblijf. De kamer is voorzien van apart opgemaakte box spring bedden, een gezellig zitje, bureau, kluisje, stortdouche, toilet, föhn, flat screen televisie en gratis Wifi. De kamers zijn bereikbaar met een lift.

  Maaltijden:
  We verblijven in het hotel op basis van all-inclusive.


  Wat gaan we zeker doen:
  We gaan zoveel mogelijk genieten van alles wat Preston Palace ons te bieden heeft.

  Mogelijkheden tot uitstapjes:
  Ter plaatse bespreken we wat we (verder nog) gaan doen. In de omgeving zijn er genoeg leuke activiteiten/uitstapjes te ondernemen.  Overige informatie:
  De doucheruimte is niet geschikt voor het verlenen van hulp bij het douchen. Tevens heeft deze doucheruimte geen aanpassingen en dient de deelnemer dus zelfredzaam te zijn tijdens het douchen.

  Deze reis is geschikt voor deelnemers die voldoen aan de aangegeven sterren indicatie, rekening houdend met de bovengenoemde overige informatie.
  Voor verdere uitleg van de sterren indicatie, zie sitebalk rechts van de pagina.

  Uw reserveringen

  Persoonlijke informatie
  (*) Verplicht
  Uw reservering is succesvol verzonden
  Vul alstublieft alle velden in

  Beoordeel deze reis

  Prijs
  Locatie
  Begeleiding
  Voorzieningen
  Eten